Djurens Dag

DJURENS DAG

Den 4e oktober är den internationella DJURENS DAG, en rörelse skapad för att förbättra djurens levnadsvillkor världen över. Detta betyder mycket för mig och mitt team förstås. Djurporträtt och naturmotiv har varit mitt signum sedan väldigt många år. Jag vill visa djuren på ett ömsint sätt för att vi alla ska uppskatta djur och ta bättre hand om både dem, naturen och miljön. För att sprida budskapet vidare trycker vi mina motiv på ett antal inrednings- och presentartiklar som brickor, muggar, textilier etc och erbjuder till våra kunder.

Jag har samarbetat med olika miljö och djur organisationer i många år och förnärvarande sponsar jag WWF varje månad. World Wildlife Foundation har ambitiösa program för djurskydd och naturvård. Jag är stolt över att med hjälp av mitt engagemang för djur kunna stödja det fantastiska arbete de gör.

Vi firar DJURENS DAG med att erbjuda alla våra kunder 20% rabatt på alla våra produkter på www.charlottenicolin.com. Vi vill att fler personer ska vara engagerade i djurens välfärd, en nödvändighet för oss människor. Använd koden - WELOVEANIMALS - för att ta del av vårt erbjudande om 20% rabatt på alla produkter.

 

1 kommentar

J’adore votre travaille, bravo!!
Beatrice April 01, 2021

Lämna en kommentar